Over mij

Over mij

Een magneet verbindt je met het aardmagnetistisch veld en door deze sieraden te dragen kom je weer in balans. Het is niet de enige werking; het helpt bij een betere doorbloeding in de organen zodat processen beter verlopen. Veel mensen hebben baat bij magneten bij het tegengaan van stress. Ook ondersteunt het bij pijnbestrijding, gewichtscontrole en de nachtrust.

Er zijn ook sieraden waarin koper zit verwerkt. Koper wordt gebruikt om artritis, reuma, allergieën en ontstekingen te bestrijden. Dr.Verena Breitenbach (arts) heeft er een prachtig boek over geschreven; Eindelijk Gezond!

De sieraden zijn niet alleen mooi om te dragen, maar ook functioneel.

Probeer het gewoon! Groet van Lizz & co

energetix

Magneten

Sieraden van Energetix bevatten één of meer magneten. Miljoenen mensen willen de magnetische kracht permanent in hun nabijheid hebben en waarderen de magneetsieraden van ENERGETIX zeer.

Ze zijn niet alleen overtuigd van de hoge kwaliteit van de producten, maar zijn ook gefascineerd door de energie die in de magneten zit.

De meeste magneten in de sieraden hebben een magneetkracht van 0,12 Tesla of 1200 Gauss.

Sommige speciaal geselecteerde producten bevatten echter sterkere magneten met een kracht van maximaal 0,2 Tesla of 2000 Gauss. Deze komen meestal uit de categorie WELLNESS.

Volg ons

Winkelwagen